Адвокатът на популярния бургаски крими герой Симеон Стоянчов-Малката Рижа изненадващо

...
Адвокатът на популярния бургаски крими герой Симеон Стоянчов-Малката Рижа изненадващо
Коментари Харесай

Изненада: Адвокатът на Малката Рижа го заряза в ареста

Адвокатът на известния бургаски крими воин Симеон Стоянчов-Малката Рижа изненадващо не е обжалвал мярката му за непрекъснато задържане под стража, наложена преди седмица от Районния съд. Припомняме, че рецидивистът реагира много бурно на решението и даже се обърна с тил, до момента в който уважаваният магистрат Камелия Ненкова четеше своите претекстове. Рижата безусловно побесня и даже се закани на прокурора, а присъстващите публицисти останаха с усещането, че Стоянчов опива да се изхрачи върху магистратите, преди да бъде озаптен от чиновниците на правосъдна защита.

Защитата на Рижата имаше период от 3 дни, с цел да апелира решението на Районния съд, като съвещанието пред идната инстанция бе планувано за петък от 14:00 часа. Такова обаче не се организира. Не изключено обаче отбраната да направи това на по-късен стадий след събирането на по-солиден доказателствен материал, написа " Флагман ".

Симеон Стоянчов още веднъж попадна зад решетките след екшън в жк „ Меден рудник”. Според държавното обвиняване Рижата отмъкнал мотоциклет и заплашил с побой притежателя му.

Рецидивистът сътвори същински цирк в правосъдната зала при гледането на мярката за неотклонение. Той бе конвоиран в правосъдната палата под сериозна защита, белезници на ръцете и вериги на краката. Популярният крими воин още веднъж не пропусна да се заяде с публицистите, отправяйки обидни реплики на влизане в постройката.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР