Адвокатът на Петко Караилиев (Чеченеца) - Стефан Паров заяви, че

...
Адвокатът на Петко Караилиев (Чеченеца) - Стефан Паров заяви, че
Коментари Харесай

Тошо Куката и Чеченеца са заснели още два клипа с момчето от мола

Адвокатът на Петко Караилиев (Чеченеца) - Стефан Паров съобщи, че има още два клипа с присъединяване на Чеченеца, Тошо Куката и 20-годишния юноша, който бе сниман в ролята на куче в пловдивски мол.По думите му, на тези видеа се вижда по какъв начин се забавляват и се държат напълно другарски.

На първия клип се вижда, че 20-годишното момче е яхнало Чеченеца, който го разкарва из магазина. Той е сниман няколко дни преди избрания като абсурден клип в мола. Вторият клип е сниман малко след този в комерсиалния център и на него момчето, Тошо Куката и Чеченеца се хранят в пицария.

" Прилагайки подобен случай с това, което е снимано в мола, значи ли, че откакто 20-годишният е яздил Чеченеца, надлежно Чеченеца е бил третиран като вол или кон? ", запита адв. Паров.

Той е безапелационен, че най-после истината ще излезе нескрито. " Започнахме оттова, че момчето било насила с принуждение и закани. След това прокуратурата съобщи, че тази версия отпада. Ще излезе най-после, че няма даже и склоняване. Въпросните видеа съм ги гледал с очите си. Всичко е на смешка, държат се другарски, като една компания ", разяснява юристът на Чеченеца.

В четвъртък Окръжният съд в града под тепетата ще прегледа жалбите на Чеченеца, Тошо Куката и Емили Тротинетката против взетата по отношение на тях мярка за неотклонение " задържане под стража ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР