Адвокатът на американския президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски

...
Адвокатът на американския президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски
Коментари Харесай

Българка изигра адвокат на Доналд Тръмп

Адвокатът на американския президент Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския – Рудолф (Руди) Джулиани е попаднал в продължението на паметния филм "Борат ", съобщи Скайнюз.

Юристът е бил сниман в нюйоркски хотел в легло, бръкнал с ръка в панталона си. Над него е застанала родената в Бургас актриса Мария Бакалова.

Младата българка е влезнала в ролята на журналистка, която е взела изявление от юридическия бранител на сегашния собственик на Белия дом за ограниченията против разпространяването на коронавирусната зараза, предприемани от управляващите в Съединени американски щати.

"Това видео е артикул на безспорна операция. Аз си запасвах ризата, нищо повече. Саша Барън Коен е изпечен измамник ", е декларирал Джулиани.

Според думите на юриста основаването и публикуването на видеото е целяло да се отклони вниманието на хората от абсурда с Хънтър Байдън. Синът на главния конкурент на Тръмп в конкуренцията за Белия дом Джо Байдън е бил упрекнат от бабиния кмет на Ню Йорк, че е имал полови контакти с малолетни девойки, правил техни голи фотоси и съхранявал фотографиите в компютъра си.

"За страдание, господин Коен е станал част от незаконното семейство Байдън ", е декларирал още юристът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР