Адвокат по гражданските права, представляващ потомците на поробените чернокожи, които

...
Адвокат по гражданските права, представляващ потомците на поробените чернокожи, които
Коментари Харесай

Адвокатът по граждански права твърди, че плащанията в брой на потомци на роби „признават вредата, причинена“ от робството

Адвокат по гражданските права, представляващ потомците на поробените чернокожи, които са построили университета Сейнт Луис, показа по какъв начин заплащанията в брой са един от методите за признание на вредата, нанесена от робството.

Адвокатът по цивилен права Арева Мартин приказва с Fox News Digital в сряда за декаданс за потомци на плебеи, потвърждавайки, че институцията дължи на тези потомци заплащания в брой за неплатен труд.

„ Не че заплащанията в брой са задоволителни сами по себе си. Плащанията в брой са един от методите да се признае нанесената щета “, сподели Мартин.

На 8 февруари Мартин и членовете на Потомците на университета Сейнт Луис Enslaved оповестиха, че групата е пресметнала, че те работят безплатно за построяването на учебно заведение.

Адвокатът по цивилен права Арева Мартин разиска с Fox News Digital евентуалното обезщетение за плебеи, които са построили университета Сейнт Луис, потвърждавайки, че институцията дължи на потомците на робите за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР