Адвокат Николай Хаджигенов от Отровното трио здраво се е радикализирал

...
Адвокат Николай Хаджигенов от Отровното трио здраво се е радикализирал
Коментари Харесай

Хаджигенов: Митрофанова, заминавай на х*й!

Адвокат Николай Хаджигенов от Отровното трио крепко се е радикализирал около нашествието в Украйна и съумя да изгони половината посетители от утринния блок на Нова ТВ. Юристът безогледно прати " на хуй " съветския дипломат у нас Елеонора Митрофанова.

Хаджигенов описа, че е видял персонално с очите си на страницата на на съветското посолство фейсбук обява, в която посланикът назовава България американска подлога.

" Как се чувствате като подлога? ", попита Хаджигенов социолога Аднрей Райчев, с който водеха полемика в студиото.

След което юриста прати Митрофанова на хуй, събеседникът му назова обстановката и държанието на юриста безсрамие, стана и си потегли от студиото. Последва го и гравитиращият към Румен Радев политилог Слави Василев, който пускаше путински опорни за неутралитет.

Отровният Хаджигенов също си отпътува и опитният публицист Асен Василев остана самичък с водещите да внесе малко разсъдък в обстановката.

Смяната на Стефан Янев сега е неточност. Неговата промяна няма да докара до нищо във връзка с външната ни политика, а единствено ще нагнети вътрешнополитическо напрежение. Той има малко по-умерена позиция и считам, че тя е в полза на България, на обществото ни, разяснява преди да напусне студиото на Нова тв Слави Василев.

Смятам, че държавното управление ни би трябвало да приема и по-различни гледни точки. Смятам, че като е написал статус във фейсбук Янев не трансформира нито отношението на държавното управление към войната в Украйна, нито отношението на хората към войната. В момента се основава едно напрежение, от което няма потребност, уточни той.

Неутралната позиция е България да отстъпи крачка обратно, да не се бърка. Разбира се, че никой не поддържа войната. Но всичко това, когато завърши, ние ще продължим да купуваме газ от Русия и да чакаме съветски туристи, уточни той.

Такава беззъба политика е зло, както войната е зло, а Путин е агресор. Дори неутрални страни като Япония в последна сметка взеха позиция и в този момент изпращат на Украйна всичко, от което има потребност - в това число и оръжие, разяснява в отговор Николай Хаджигенов.

България е в комплицирана обстановка. Янев просто трябваше да замълчи, тъй като България в тази обстановка не може да уточни сама себе си като изключение. Сега е моментът в действителност да замълчим, тъй като сега пред очите ни се прави чудовищна експанзия. Защото Путин прави нещо неприемливо. Нюанси има, само че след това ще приказваме за това, разяснява Андрей Райчев.

Слава богу, че президентът Радев си овладя нервите. В момента България би трябвало да бъде в безусловно единение, уточни още той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР