Адвокат на Юсеин Болт обяви, че от сметката му са

...
Адвокат на Юсеин Болт обяви, че от сметката му са
Коментари Харесай

Измамник открадна $12.7 млн. от Юсеин Болт

Адвокат на Юсеин Болт разгласи, че от сметката му са изчезнали $12.7 млн. Сметката е в частен капиталов фонд в родната му. Адвокатът Линтън Гордън даде доказателства пред „ Асошиейтед Прес “.

Компанията е Stocks & Securities Limited. В сметната му е трябвало да има $12.8 млн, само че сега в нея се намират едвам 12 000 $. „ Ако това е истина, а ние се надяваме да не е, против клиента ми е осъществена голяма машинация, кражба или и двете “, декларира юрист Гордън. Той естествено заплаши с дело.

Stocks & Securities Limited не разясниха по случая. На уеб страницата на компанията има изказване, което препраща клиентите към комисията по финансов надзор на Ямайка. Въпросната комисия проверява компанията. Stocks & Securities Limited твърди, че измамата е била разкрита по-рано този месец. Според компанията и други клиенти с милиони, може да са изгубили огромни суми.

В момента контролът над Stocks & Securities Limited се упражнява от управляващите. Това значи, че компанията се нуждае от утвърждение на всяка трансакция.

Юсеин Болт е считан за един от най-великите спортисти на всички времена. Той държи международните върхове на 100, 200 и 4×100 м. 36-годишният спортист се отхвърли от спорта през 2017 година.

 

 

 
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР