Адвокат на съобвиняем по мащабното дело срещу бившия президент Доналд

...
Адвокат на съобвиняем по мащабното дело срещу бившия президент Доналд
Коментари Харесай

Телефонните данни на Нейтън Уейд показват, че е правил среднощни пътувания до апартамента на Фани Уилис, преди да бъде нает: адвокат

Адвокат на съобвиняем по огромното дело против някогашния президент Доналд Тръмп свидетелства по време на чуване в сената на щата Джорджия в сряда, данните от мобилния телефон на специфичния прокурор Нейтън Уейд демонстрират пътувания в 1 часа сутринта до дома на Фани Уилис преди наемането му.

Уилис предходната година упрекна Тръмп и 18 сътрудници обвинени, в това число Майкъл Роман, политически сътрудник на Републиканската партия, който първи подаде молби, в които се твърди, че Уилис е имала „ неправилна “ спекулация със специфичния юрист Нейтън Уейд, който тя е наела, с цел да помогне в преследването на делото против Тръмп.

Роман., който е представляван от Ашли Мърчант, твърди, че Уилис се е облагодетелствал финансово от наемането на Уейд заради тяхната извънбрачна, сантиментална връзка.

В чуване в сряда пред комисия, образувана тази година от следения от Републиканската партия държавен сенат, Ашли Мърчант свидетелства, че информацията от дан...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР