Адванс Академи е единственият и най-модерен учебен център за ИТ

...
Адванс Академи е единственият и най-модерен учебен център за ИТ
Коментари Харесай

Адванс Академи обучава програмисти на бъдещето още от ученическия чин във Варна и областта!

Адванс Академи е единственият и най-модерен образователен център за ИТ технологии и цифров маркетинг във Варна и региона. С 3 образователни зали, оборудвани с работни станции HP и DELL, професионални 23 монитори, компютри Apple и модерна външна страна, академията е обучила повече от 150 души от откриването си през април 2017 година



Над 30% от приключилите курсисти започват стаж и работа в ИТ компании, които са сътрудници на академията - iCard, Fantastic Services, Tax Back и Flex Bricks Software etc.

 

През юли за втора поредна година започва летният курс по Уеб програмиране за възпитаници от 6-и до 12-и клас, чиято цел е да даде началните умения на всички деца с интерес към компютрите.

През лятото на 2017 година повече от 30 деца минаха образованието, като част от тях продължиха и в курсовете за възрастни.

Едномесечният летен курс през юли е за изцяло начинаещи и в границите на един месец децата ще се срещнат с HTML5, CSS3, Photoshop и Bootstrap.

Преподаватели ще са двама старши разработчици със сериозен опит.



Курсът започва през юли, а втората група от него ще е през август. Местата са лимитирани – до 25 за двата курса,

като предходен опит не е наложителен.

Тази година всички курсисти ще получат и бонус - двудневен семинар за електронна търговия, в който ще схванат по какъв начин да започват личен онлайн магазин в рамките дневно.

Летният курс ще приключи със съревнование Code Challenge, в което най-хубавите ще бъдат наградени.



„ Програмистите би трябвало да стартират да се образуват като такива, с метода си на мислене и създаване на логичност при взимане на решения в ранна детска възраст, споделя изпълнителният шеф на Адванс Академи Адрияна Митева. - Едни от най-хубавите и надлежно най-добре платените програмисти са тези, които са почнали да се интересуват още в 6-7 клас. Много деца започват стажове, още до момента в който са в учебно заведение, защото фирмите постоянно желаят да имат най-хубавите експерти оптимално рано в тяхното развиване. “

 

Г-жа Митева даде и извънредно забавен образец с възпитаник, който е приключил лятната ученическа академия през 2017 година, траял е с курс за Web Fundamentals за възрастни и по-късно е минал интензивен курс по PHP Fundamentals.

 

Едва навършил 18 години, напролет той е бил нает в офиса на огромна ИТ компания във Варна на заплата над междинната за страната. В същото време компанията му е създавала задоволително гъвкаво работно време, с цел да не въздейства на образователния му развой.

 

„ Това е единствено една история, само че всички в Адванс Академи сме уверени, че това е единствено началото. Много младежи, към този момент работят в ИТ бранша и получават повече от родителите си взети дружно. И това не е балон, а наклонност, която от ден на ден ще се задълбочава “, добавя госпожа Митева.

 

 

Станислав Тодоров, изпълнителен шеф на Флекс Брикс България, която е сътрудник на Адванс Академи, също разкрива какви огромни вероятности обезпечава академията на младите.

 

„ Големите ИТ компании стартират да демонстрират интерес към гении още в ученическа възраст. ИТ секторът в България продължава да се развива с бързи темпове и от ден на ден компании се пробват да се борят с дефицита на квалифицирани фрагменти, като се стараят да ги притеглят още като възпитаници. За нас е ужасно, че Варна разполага с толкоз съвременна ИТ академия, която ни улеснява в избора на подобаващи фрагменти, в които да влагаме “, споделя господин Тодоров.

 

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР