Адриан Чайлс обяви, че баща му е починал, споделяйки, че

...
Адриан Чайлс обяви, че баща му е починал, споделяйки, че
Коментари Харесай

Адриан Чайлс обявява, че баща му е починал, тъй като признава, че е бил „неподготвен“

Адриан Чайлс разгласи, че татко му е умрял, споделяйки, че е прекарал десетилетия „ тревожейки се “ от мисълта за това, което усеща в последна сметка беше „ безсмислено “.

Водещият, 56-годишен, показа тази седмица, че починалият му татко Питър Чайлс е умрял на 86-годишна възраст на 9 март. Той сподели, че татко му е паднал и е счупил рамото си през януари, преди да попадне в социална болница, където умря шест седмици по-късно.

Отваряйки загубата си в колона за Guardian в сряда, той сподели, че „ постепенно стана ясно “, че Питър няма да няма да " излиза " от болничното заведение. Той добави, че се е чувствал по този начин, като че ли татко му е „ затънал “ сред живот, който „ не е желал да живее “ и гибел, която „ не е желал да почине “.

Той сподели: „ Всички в живота си се тревожех, че татко ми ще почине. " Ейдриън добави, че е изпитвал същото към други родственици, само че " основно " към починалия си татко. Той показа, че не е сигурен за какво и също по този начин допусна, че е бил „ неопитен “ за това.

Бившият водещ на One Show...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР