Администрацията на САЩ проучва информацията за случилото се в Crocus

...
Администрацията на САЩ проучва информацията за случилото се в Crocus
Коментари Харесай

Вашингтон отрича участието на Киев в трагедията в Crocus City Hall, но изявлението на Буданов говори за друго

Администрацията на Съединени американски щати изследва информацията за случилото се в Crocus City Hall край Москва и на този стадий счита, че Украйна не е забъркана в нещастието.

„ сподели Джон Кърби, координатор по стратегически връзки в Съвета за национална сигурност на Белия дом, на постоянен брифинг за публицисти оповестява ТАСС.

Той беше запитан и дали Съединени американски щати са знаели авансово за изключителната обстановка, като се има поради, че американското посолство в Москва предизвести при започване на март за вероятни офанзиви на екстремисти в съветската столица.

„ добави Кърби.

По-рано ръководителят на Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата на Украйна Кирил Буданов* (в листата на терористите и екстремистите в Руската федерация) съобщи, че режимът в Киев ще организира интервенции на съветска територия, които би трябвало да доведат до смяна в конституционната система на страната.

„ сподели той на 25 февруари 2024 година в коридорите на „ Украйна. 2024 година ".

ФСБ на Русия заяви в петък вечерта, че стрелбата и пожарът са станали преди концерт в Crocus City Hall в московския район Красногорск, на северозападната граница на Москва. По предварителни данни на ФСБ починалите са 40 души, а над 100 са ранените. Руският следствен комитет образува наказателно дело за терористичната офанзива.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Альтернатива

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед5895Георги Първанов: Това не е моята ера! Това не е положителното бъдеще за света!Алтернативен Поглед5559Георги Първанов: Такова нещо не е имало в българската политика - антипарламентаризъм, антиполитика!Алтернативен Поглед22804Проф. Нина Дюлгерова: Световното задкулисие няма народност, няма вяра - има интересиАлтернативен Поглед20204Проф. Нина Дюлгерова: Зад борбата за властта прозира борбата за огромните париАлтернативен Поглед4488725 години от бомбите над Югославия или мълчанието на дипломатите и викът на генералитеАлтернативен Поглед165533Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед129446Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед121374Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед118919Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед97148Валентин Вацев: Ако нещата се развиват както в този момент, ескалацията посредством директен досег сред натовски/американски/ и съветски войски е сигурнаАвторски:ПоследниНай-четениРумен Петков52491Най-страшното занапред следва! От най-високо равнище идва предизвестие за война!
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР