Администрацията на президента на Джо Байдън във връзка с откриването

...
Администрацията на президента на Джо Байдън във връзка с откриването
Коментари Харесай

САЩ се подготвят за възможни огнища на коронавирус заради щама „Омикрон“

Администрацията на президента на Джо Байдън по отношение на откриването на варианта на ковид „ Омикрон “ създава проекти при положение на вероятни огнища на заболяването в цялата страна. Това заяви американският вестник Politico, базирайки се на източници измежду управляващите.

„ Въпреки че не е имало случаи (на новия щам) в Съединени американски щати, здравните чиновници на администрацията на Байдън в Центровете за надзор и предварителна защита на болесттите, Министерството на здравеопазването на и Белият дом организираха серия от срещи през последните два дни за реакция при разкриване на този вариант в Съединените щати и вероятни огнища на заболяването в цялата страна " - се споделя в материала.
свързани новини7729преди 20 часа4470на 24.11.2021
Според източници на вестника в администрацията по време на тези съвещания специалисти са разискали „ за какъв брой време да се забрани влизането от Южна Африка, дали да се разреши връщане на американски жители от засегнатите страни и дали да се трансформират рекомендациите в здравния бранш в страната. " Освен това американските чиновници означиха нуждата от " доста увеличение на % " на реваксинациите през идващите седмици.

Говорител на Белия дом сподели пред кореспонденти в събота, че Байдън е " осведомен с най-новата информация за " Омикрон " и поддържа постоянен контакт със здравни чиновници по целия свят ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР