Администрацията на кмета Ерик Адамс скоро ще започне да раздава

...
Администрацията на кмета Ерик Адамс скоро ще започне да раздава
Коментари Харесай

Ню Йорк стартира програма на стойност 53 милиона долара за раздаване на предплатени кредитни карти на семейства на мигранти

Администрацията на кмета Ерик Адамс скоро ще стартира да раздава предплатени кредитни карти на фамилии на мигранти, настанени в хотели на Big Apple, The Post е научил.

Пилотната стратегия на стойност 53 милиона $, ръководена от компанията Mobility Capital Finance от Ню Джърси, ще даде на търсещите леговище, идващи в хотел Roosevelt, пари в брой, с цел да им помогне да си купят храна, съгласно градските записи.

Ще стартира с група от 500 фамилии мигранти в краткосрочни хотелски престои и ще размени актуалните хранителни услуги, предлагани там, съгласно кметството.

Картите могат да се употребяват единствено в бодеги, хранителни магазини, супермаркети и магазини за смесени артикули — и мигрантите би трябвало да подпишат клетвена декларация, в която се кълнат, че ще харчат средствата единствено за храна и бебешки артикули или ще бъдат изхвърлени от програмата.

Инициативата за карта за неотложен отговор наподобява сходна на щатската стратегия за купони за храна, наречена SNAP,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР