Администрацията на кмета Ерик Адамс подписа още една серия от

...
Администрацията на кмета Ерик Адамс подписа още една серия от
Коментари Харесай

Ню Йорк подписва още един набор от договори за спешни хотели за настаняване на мигранти — на цена от $137 милиона

Администрацията на кмета Ерик Адамс подписа още една серия от покупко-продажби за незабавни хотели — с обща цена от $137 милиона — за настаняване на хиляди мигранти, които се насочат към Ню Йорк всяка седмица, научи The Post.

Осем хотела в Бруклин, Куинс, Бронкс и Манхатън ще прибавят повече от 750 стаи за фамилии с деца, търсещи леговище, съгласно градските записи за последната партида контракти, подписани през последните две седмици.

Най-голямата договорка отиде при Housing Options & Geriatric Association Resources, основана в Бронкс компания, която е профилирана в подпомагането на „ възрастни хора, тежко психологично заболели възрастни, бездомни, възрастни със специфични потребности и хора с физически увреждания “, съгласно нейната уеб страница.

Той подписа контракт за 54 милиона $ за настаняване на мигранти в Queens Holiday Inn с близо 400 единици, демонстрират записите.

Сделките за милиони долари са най-новият образец за това по какъв начин рецесията с мигрантите беше берекет за хотелиерската индустр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР