Административно наказание за 28-годишен моторист, причинил по хулигански подбуди лека

...
Административно наказание за 28-годишен моторист, причинил по хулигански подбуди лека
Коментари Харесай

1000 лв. трябва да плати моторист за побой на шофьор във Варна

Административно наказване за 28-годишен моторист, предизвикал по хулигански подбуди лека телесна щета на различен лидер. Инцидентът зародил на 15 август  миналата година, в светлата част от денонощието, на многолюден бул. във Варна. Подсъдимият управлявал мотора си по бул. „ Цар Освободител “, като бил раздразнителен от реакциите на лидер, движещ се с автомобила си в дясното платно, оповестяват от ВРС.

В един миг мотористът се изравнил с лекия автомобил, почнал да свири, ръкомаха и крещи на водача му да спре колата. След светофара на кръстовището с бул. „ Хр. Смирненски “, наоколо до бензиностанция, другият лидер спрял и слязъл от автомобила си, с цел да разбере какъв проблем има, когато ненадейно получил удар с глава от подсъдимия в лицето  си.

В резултат на удара пострадалият залитнал и паднал, като се блъснал в бордюра, а очилата му изхвърчали встрани. Той получил травматични увреждания, кръвонасядания и отоци по главата и тялото. Непристойните дейности на 28-год. моторист са били възприети от пътуващите с потърпевшия негови близки, както и от други очевидци,  участници в придвижването.

28-годишният обвиняем е неосъждан до момента. Варненският областен съд го призна за отговорен и го освободи от наказателна отговорност, като му наложи административно наказване – санкция в размер на 1000 лв.. В тежест на подсъдимия са и направените разходи по делото. Решението предстои на обжалване в 15-дневен период.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР