Адидас (Adidas) планира да закрие високотехнологичните си роботизирани заводи в

...
Адидас (Adidas) планира да закрие високотехнологичните си роботизирани заводи в
Коментари Харесай

Адидас затваря роботизираните си заводи в Германия и САЩ

" Адидас " (Adidas) възнамерява да закрие високотехнологичните си роботизирани фабрики в Германия и Съединени американски щати, с цел да създава по-близо до клиентите си. Според производителя на спортни артикули разполагането на някои от технологиите в Азия би било " по-икономично и гъвкаво ", съобщи Ройтерс в понеделник.

Заводите на " Адидас " бяха част от напъните на компанията да отговори на търсенето бързо да се доставят новите артикули на огромните пазари и да се опълчи на повишаващите се заплати в Азия и на по-високите разноски за доставки. Първоначално се планираше световна мрежа от сходни фабрики.

Германският производител на спортни артикули не дава детайлности за това за какво затваря заводите, които се оказват скъпи, освен това технологията им е сложна за прекачване към разнообразни артикули.

" Адидас " стартира производството на обувки най-вече с роботи в завода си " Спийдфектъри " в южния град Ансбах край централата на компанията в Бавария през 2016 година и откри различен край Атланта през 2017 година.

" Адидас ", учредена през 1949 година от Ади Даслер, придвижи по-голяма част от производството си от Европа в Азия и в този момент разчита на над 1 милион служащи във заводи подизпълнители в Китай и Виетнам.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР