Адел беше отличена с наградата за лидерство Шери Лансинг на

...
Адел беше отличена с наградата за лидерство Шери Лансинг на
Коментари Харесай

Адел бе отличена с наградата за лидерство на галата Жените в развлекателната индустрия

Адел беше отличена с премията за водачество " Шери Лансинг " на галата " Жените в развлекателната промишленост ", проведена от " Холивуд рипортър ", съобщи Асошиейтед прес.

Шери Лансинг е първата жена, оглавила холивудско студио, чието име носи премията, Адел я назова " безспорното въплъщение на това какво е да отваряш порти и по-важното - да ги оставяш отворени ".

Приемайки оценката, Адел отдаде респект към многото дами в живота й, в това число майка й, баба й и лелите й, които са съдействали за оформянето на нейния свят и персона още от детството й.

Наградата е самопризнание за кариерните й достижения, новаторството и филантропската й активност в Холивуд. Тя беше връчена на Адел от актрисата и носителка на " Оскар " Хелън Мирън.

Мирън приветства певицата за музикалните й умения и сподели, че е усетила " тръпка ", когато е слушала дебютния й сингъл " Hometown Glory ".

" Тази тръпка се появява единствено няколко пъти в живота, когато осъзнаеш, че слушаш брилянтен нов реализатор, който ще промени играта. " Помислих си: " Уау, една богиня се разхожда измежду нас ", показа Хелън Мирън за Адел, която е носителка на 16 награди " Грами " и има оценки " Оскар " и " Еми " в сбирката си.

Сред предходните носителки на премията за водачество " Шери Лансинг " са Опра Уинфри, Мерил Стрийп, Вайола Дейвис, Рийз Уидърспун, Чарлийз Терон, Дженифър Анистън и Барбра Стрейзанд.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР