Adam Isgreen, творчески директор на Age of Empires, направи интересно

...
Adam Isgreen, творчески директор на Age of Empires, направи интересно
Коментари Харесай

Microsoft ще възроди още една класическа PC игра - Age of Mythology

Adam Isgreen, креативен шеф на Age of Empires, направи забавно изявление тази седмица. То може да е добра вест за доста геймъри, и по-специално почитателите на Age of Mythology.

Age of Empires е поредност, която се е открила като класика в RTS жанра. Всяка от игрите в серията е получила нова Definitive версия или ще получи такава. Целта несъмнено е игрите да стигнат до модерната публика. Изключение прави единствено Age of Mythology.

Играта от 2002 година се отдалечи от присъщата историческа акуратност. В уравнението беше вкарана митологията. Играчите можеха да приключенстват с викинги, египтяни, антични гърци. Както и с техните именити герои и митични същества.
Пред PC Gamer Isgreen съобщи:
„ Не знам какво ще създадем с Mythology към момента, в случай че би трябвало да съм изцяло почтен. Играта окупира едно в действителност забавно пространство. Дали желаеме просто да създадем Definitive edition или пък нещо по-голямо? Като цялостен рестарт на играта или вдишване в нова посока, да вземем за пример. “

Той вижда доста благоприятни условия, сред които към момента не е изработен избор. Ще бъде премислено в детайли. Целта е почитателите да са щастливи. Ако те желаят Definitive издание, ще се обмисли съществено реализацията на плана.
Все отново ще е забавно, в случай че играта бъде модифицирана изцяло или забележим нейно продължение
При посочените Definitive версии фокусът е върху възстановяване на звука и графиките. Има нов геймплей, само че като цяло играта се усеща както преди. Следващата игра от поредицата, която ще премине по този път е Age of Empires 2 – премиерата е на 14 ноември .

Въпреки създаването на новата Age of Empires 4, премиерата през идната седмица може да освободи запас за още един нов план.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР