АБВ влиза самостоятелно в битката за кмет на община Пловдив.

...
АБВ влиза самостоятелно в битката за кмет на община Пловдив.
Коментари Харесай

АБВ влиза самостоятелно в надпреварата за Пловдив

АБВ влиза независимо в борбата за кмет на община Пловдив. Кандидатът за поста е Любомира Ганчева, която сега е заместник-председател в националното управление на партията.

"За мен Пловдив е роден град, само че и идея. Не мога да се примиря, че вторият по величина град в България, който е Европейска столица на културата, е на шесто място по приходи в страната, изпреварен от градове като Габрово, Стара Загора и Варна ", съобщи тя при представянето на кандидатурата ѝ. По нейни думи в града няма конфликт на политики, а на ползи, а това обезверявало хората и по тази причина те не дали своят вот.

Кандидатът за кмет на АБВ очерта и главните казуса на града, с които има упоритостта да се оправи. На първо място тя желае безвъзмезден публичен превоз за възпитаници, студенти и пенсионери. Другите наболели тематики съгласно нея са презастрояването, унищожаването на зелени площи и чистотата на въздуха.ккЛидерът на АБВ Румен Петков също беше в Пловдив, с цел да поддържа персонално Ганчева. Той прикани жителите да гласоподават.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР