АБВ се регистрира в Централната избирателна комисия (ЦИК) за местния

...
АБВ се регистрира в Централната избирателна комисия (ЦИК) за местния
Коментари Харесай

АБВ се регистрира за вота с цел да спечели 200 кметски места

АБВ се записва в Централната изборна комисия (ЦИК) за локалния избор с над 4000 подписа , оповестиха от партията.

Партията записаха водачът на АБВ Румен Петков и проф. Любомир Халачев, ръководител на Гражданския съвет на партията, заместник-председателят на АБВ Любомира Ганчева и заместник-председателят на АБВ - София Пламена Заячка.
 АБВ поддържа Мая Манолова за кмет на София
АБВ поддържа Мая Манолова за кмет на София

Столицата ни не е тази, в която бихме желали да живеем

" За нас би било триумф да разтеглим географското си наличие като кметове на общини и общински съветници . Ние в действителност във вторник имаме съвещание на Националния партиен съвет и там ще утвърдим повече от 200 кметове , с които участваме в разнообразни формати. Това демонстрира, че партията е в кондиция. Имаме човешки капацитет ", разяснява Румен Петков пред медии.

Според него партията предлага положителни, мощни решения.

" От дребното партии сме, които не престават да държат на българския дух, на българската интелигенция. Това се вижда доста ясно в листите, които ще утвърдим във вторник. За нас това е въпрос на съзнателен избор. Ние не покажем ли на обществото потребността да бъде утвърждавана българската нематериалност, книжовност, обучение, просвета - мисля, че след години може да бъде късно ", съобщи още Петков.

Лидерът на АБВ акцентира благодарността си към Ивайло Калфин за уговорката му да води листата на партията в София.

" Това е знак за огромна отговорност, гаранция за гласност в работата на Общинския съвет и досегаемост на жителите в нейната работа ", добави още Петков. Той изрази убедеността си, че АБВ ще резервира и разшири поддръжката си в София.

" Ще подкрепим Мая Манолова, тъй като това е метод да дадем нова атмосфера в София. Да покажем на жителите, че са част от взимането на решението , а не пострадали. Няма по какъв начин да не провокира безпокойствие фактът, че София е най-мръсната столица в Европа. Говоря като въздух. Не отхвърляме това, което е направено, държа дебело да подчертая. Ние не водим акция срещу госпожа Фандъкова , тъй като тя беше кмет в сложни условия. Трябва човек да е доста килнат, с цел да тръгне да го отхвърля, само че на София е нужна нова атмосфера на работа на общинския съвет и нов вид надзор върху работата на администрацията. Чрез господин Калфин и нашите представители ние можем да го подсигуряваме ", добави още водачът на АБВ.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР