Абсурдна, но координирана информационна акция за дискредитиране на руските спецслужби

...
Абсурдна, но координирана информационна акция за дискредитиране на руските спецслужби
Коментари Харесай

За руски депутат обвиненията срещу руското разузнаване за отравянето на Гебрев са абсурдни

Абсурдна, само че координирана осведомителна акция за дискредитиране на съветските спецслужби - по този начин дефинира обявата на проверяващите уеб сайтове " Белингкет " и " Инсайдър " дружно с немското издание " Шпигел съветският народен представител Андрей Луговой, член на парламентарната комисия по сигурност, съобщи организация " Интерфакс ", представена от БНР.

В оповестеното през уикенда взаимно следствие се споделя, че 8 чиновници на ГРУ (Главно ръководство на Генщаба на Русия) са взели участие в отравянето на българския предприемач Емилиян Гебрев през април 2015 година Те били част от секретно звено на ГРУ, за което неотдавна писа и " Ню Йорк таймс ". През 2015 година английските управляващи оповестиха, че Андрей Луговой и Дмитрий Ковтун са отровили някогашния съветски сътрудник Александър Литвиненко през 2006 година, което те отхвърлят

" Това е неуместна, само че координирана акция в следващ опит да се компрометира активността на съветските спецслужби на фона на впечатляващите им резултати в битката с интернационалния тероризъм, в частност в Сирия ", съобщи Луговой. " Не може да се считат за инцидентни опитите за шпионски скандал в Сърбия преди визитата на сръбския президент в Русия. По-рано бе Черна гора, в този момент България ", добави депутатът.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР