Абсурден псевдопатриотарски коментар на шефката на СЕМ Соня Момчилова, която

...
Абсурден псевдопатриотарски коментар на шефката на СЕМ Соня Момчилова, която
Коментари Харесай

Соня Момчилова в тон с Костадинов и Нинова: Убиват българския род и родина!

Абсурден псевдопатриотарски коментар на шефката на Съвет за електронни медии Соня Момчилова, която неразбираемо за какво не си гледа рекламите на казина и дамски превръзки, взриви мрежата, предава Лупа. Изказването й е напълно в стила на най-заклетите Копейки, твърдящи че либерастите унищожават българския жанр и татковина.
Да се насладим на следващата скандална изцепка на протежето на Румен от Славяново. Правописът на медийната специалистка е непокътнат в оригинал:
Много се разбързаха да ни занулят.
Не отхвърлям, че напъните на реформаторите в образованието дават „ отлични “ резултати под формата на двойки на матурите, само че това е единствено върха на айсберга.
С езика се стартира, по-късно историята, паметниците, объркването в ориентацията кой си и има ли смисъл да принадлежиш към жанр и татковина. И се приключва…с най-старата страна в Европа! Става контейнер за питейна вода и естествени находища, които кой знае за какво, и по чия заповед, нито едно държавно управление не се взема решение да употребява в интерес на хората, които са същинските стопани.
И не, турските сериали не ни ги прожектират от години, тъй като са евтини и приятни за гледане. Всъщност са засегнатост за естествения разсъдък. С друга цел ни приспособяват към неприемливите за всеки християнин етични правила на интриги, вендета, злоба, крамоли и връзки в духа на „ око за око, зъб за зъб “.
Развръзката ми се коства, че наближава по-скоро в сравнение с допусках, най-малко аз. Глупакът, споделя Омир, има вяра единствено на това, което към този момент се е случило.
Е, за трийсет и четири години успяхме да оглупеем в изискуемата степен.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР