Абсолютно сърцераздирателно е да разбереш внезапно, че човекът, в когото

...
Абсолютно сърцераздирателно е да разбереш внезапно, че човекът, в когото
Коментари Харесай

Рогоносец ли си? 9 очевидни признака, че половинката ти изневерява

Абсолютно сърцераздирателно е да схванеш ненадейно, че индивидът, в който си бясно влюбен, не ти е правилен. Това е извънредно събитие, което евентуално не бихте желали даже за най-лошия си зложелател. Когато сме с някого, ние инстинктивно му даваме заем на доверие, а внезапно той го захвърля с лека ръка. Кои са знаците, които не трябва да неглижирате, в случай че не желаете да бъдете сполетени изведнъж от новината за разлъка.

1. Интересува се повече от вашия график
Половинката ви желае да знае какво вършиме непрекъснато и не тъй като не може без вас, а тъй като е значимо да знае местонахождението ви. Това ще й даде опция да ви заобикаля, с цел да не се озовете на една и съща локация и да лъсне изневярата.

2. Дистанцира се от вас
Започвате да чувствате прочувствена отдалеченост от страна на колегата си. Ако той от ден на ден затръшва вратата на възприятията си към вас, може би е време да се замислите дали не е намерил любовта нейде другаде.

3. Започва ревностно да пази мобилния си телефон
Не желае да имате достъп до главното оръжие на закононарушението. Половинката ви знае, че всички доказателства за изневярата са в телефона й.

4. Физическата ви непосредственост е все по-рядко събитие
Нормално е половите контакти да намалеят малко с течение на годините, само че не е обикновено, в случай че започнете да получавате непрекъснат отвод за милувки. Най-вероятно половинката ви ги получава на друго място.

5. Купува си секси долни дрехи, което в никакъв случай не виждате
Защо да купува скъпо секси долни дрехи, когато в никакъв случай не го показва пред вас. Най-вероятно е предопределено за различен човек. Половинката ви няма желание да бъде секси за вас към този момент.

6. Постоянно мрънка за всичко, което вършиме
Ако половинката ви към този момент прочувствено е излязла от връзката, то сигурно към този момент не я интересува какво мислиш, по какъв начин се чувстваш и какво правиш. Тя даже ще се опита да в подлага на критика за всичко, с цел да ви накара да я намразите и по този начин да извършите тръгването й от вас по-лесно.

7. Става непосредствен другар с мистериозна персона
Винаги се опасявайте от тайнствени нови хора в живота на колегата си, изключително когато са от срещуположния пол. Не твърдим, че би трябвало да ставате ревностни или параноични, само че малко нерешителност в никакъв случай не вреди.

8. Сменя парфюма
Ако реши да смени аромата, с който е от години, може да значи, че сътрудникът ви към този момент му се е наситил или че се е наситил на вас. А в случай че усетите благоухание от чужд парфюм върху облеклата на половинката си, нищо чудно към този момент да сте с един крайник в лигата на рогоносците.

9. Отбранява се, когато изразите подозренията си
Един от най-очевидните признаци за невярност е, когато неверникът стане прекомерно защитителен, обвинявайки неговата преданост към вас. Той ще си спомни, че офанзивата е най-хубавата отбрана и ще стартира да ви упреква за крайници на връзката ви.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР