Абсолютно неприемлива.Така лидерката на БСП Корнелия Нинова определи подкрепа от

...
Абсолютно неприемлива.Така лидерката на БСП Корнелия Нинова определи подкрепа от
Коментари Харесай

Нинова за подкрепа от ГЕРБ за Григорова: Абсолютно неприемлива

" Абсолютно неприемлива. "

Така лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова дефинира поддръжка от ГЕРБ на балотажа за кандидатката и на соцпартията в София Ваня Григорова. Коментарът тя направи след изявление на Бойко Борисов по-рано денем, в което той завоалирано съобщи, че по-добре " държавна благосъстоятелност, в сравнение с Държавна сигурност " с някакъв намек-продължение на премислената като заглавие фраза на неуспелия претендент на ГЕРБ Антон Хекимян от през вчерашния ден.

Нинова добави, че чака " кандидатката ни да се разграничи ".

Извън общественото отменяне на възможна поддръжка на ГЕРБ (която до през днешния ден вечерта към този момент може да претърпи изцяло противоположна интерпретация от Борисов на мъгливото му изказване от ранния следобед), соцлидерката не даде детайлности с коя политическа мощ в София се водят диалози. Вчера тя разгласи, че говорила със Слави Трифонов и получила от него увещание, че " ИТН " ще застане зад Григорова. От Има Такъв Народ обаче към този момент ден по-късно пазят цялостно безмълвие по това си предзададено от Нинова желание. Тя не отговори и дали ще води специфични диалози с " Възраждане " за поддръжка в София. Пресконференцията на Българска социалистическа партия още веднъж беше без наличието на Григорова, която беше наложена като кандидатката (в обединяване с още леви партии) с лишено от ентусиазъм съгласие от страна на Нинова.

За снощното решение на Върховен административен съд за гласоподаване и с машини на втория тур соцлидерката беше сбита: " Щом съдът е решил по този начин, ще се съобразим ".

Тя разгласи резултатите като " връщане на Българска социалистическа партия в локалната власт ". На първия тур партията имала определени 44 общински кметове и била втора мощ след ГЕРБ, която имала 72-ма. На балотаж отивали още 45 издигнати или подкрепени от Българска социалистическа партия. Партиийният избор също растял, като за съпоставяне употребява гласовете за партията на последните парламентарни избори - имало повишаване от 50 хиляди гласа, с към 20 на 100.

Нинова повтори апела си за балотажа: " Всички да се обединят против ГЕРБ ".

" Злото е моделът " ГЕРБ ", феодални владения, държи ги според. На балотажа всички против модела " ГЕРБ " в локалната власт ", прикани тя.

" Промяната не стана след парламентарните избори, може да стане след локалните ", добави.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР