Абсолютен шок на Мондиала в Катар! Поднесе го тимът на

...
Абсолютен шок на Мондиала в Катар! Поднесе го тимът на
Коментари Харесай

Бомба на Мондиала! Лео Меси и Аржентина на колене

Абсолютен потрес на Мондиала в Катар! Поднесе го отборът на Саудитска Арабия, който изненадващо повали с 2:1 един от фаворититке за международната купа Аржентина!

Това прави шампионата извънредно трагично за Лео Меси и компания. 
-->
Лео Меси откри от дузпа в 11-та минута и всичко вървеше по проект за аржентинците.

Меси прати топката във вратата на съперника за повторно, само че страничният арбитър подвигна флага си - засада!

Нов гол на Лаутаро Мартинес!

НЕ! И този гол е анулиран. Лаутаро се е намирал в състояние на засада. По законите на футбола това означаваше, че Аржентина ще има проблеми.

И по този начин стана!

Нищо ново! Трети анулиран гол за Аржентина. Меси изведе Лаутаро, който преодоля вратаря на арабите, само че и това попадение беше анулирано поради засада.

Саудитска Арабия шокира селекцията на Лионел Скалони! Нападателят на арабите навлезе в наказателното поле и с доста обмислен удар в далечния ъгъл съумя да изравни резултата! Това стана при започване на вторлото порувреме.

В 59-та минута - пъленс поврат!

АЛ ДАУСАРИ! 1:2! Страхотен гол на арабския футболист, който с удар от границата на наказателното поле препарира аржентинския вратар и направи обрата цялостен! Какво знамение на терена!

В 84-та минута - Шанс за Меси! Той получи топката на задна греда, само че изстрелът му с глава попадна право в ръцете на вратаря.

Дори и при присъщите към този момент за шампионата дълги продължения, аржентинците не съумяха в безредните си опити да стигнат най-малко до точката.

А в Саудитска Арабия сигурно сега са на седмото небе! На Аржентина пък предстоят към този момент два доста комплицирани мача с Мексико и Полша.

 

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР