Аарон Буун, повечето от неговите треньори и шестима членове на

...
Аарон Буун, повечето от неговите треньори и шестима членове на
Коментари Харесай

Гледките и звуците от незабравимото пътуване на янките до Мексико Сити

Аарон Буун, множеството от неговите треньори и шестима членове на листата за деня на откриването на янките бяха две часови зони, една страна и към 1200 благи от останалата част от екипа.

Като се има поради, че серията от два мача на Янките в Мексико Сити се падна в последните два дни от пролетните тренировки, времето надалеч не беше идеалното, което шепа чиновници на тима признаха преди пътуването. Повечето от играчите, участващи в окончателните решения за състава, се върнаха в Тампа, което значи, че Буун не можеше да бъде там, с цел да заяви новините, положителни или неприятни, за това дали даден състезател е попаднал в тима или не.

„ Честно казано, последният ден и половина, водещ до това, беше малко стресиращ “, сподели Буун в неделя сутринта в Мексико Сити.

В допълнение, няколко късни отпадания от листата, който янките възнамеряваха да доведат в Мексико — изключително Хуан Сото, Алекс Вердуго и DJ LeMahieu — смекчиха част от шума, ориентиран към серията от две игри с Diablos Rojos del Mé...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР