А1 за втора поредна година е партньор на програмата Оставаме

...
А1 за втора поредна година е партньор на програмата Оставаме
Коментари Харесай

А1 подкрепя инициатива на Съвета на жените в бизнеса в България

А1 за втора поредна година е сътрудник на програмата „ Оставаме в България, Zащото съумяваме тук “, ориентирана към представителите на поколението Z Стажантите в компании - членове в СЖББ, могат да аплайват до 7 август
Водещи експерти от А1 ще дават професионални образования като част от поддръжката на компанията за програмата „ Оставаме в България, Zащото съумяваме тук “. Тя е част от Националната стажантска самодейност на Съвета на дамите в бизнеса в България, която се организира за пета поредна година и до момента в нея са се присъединили над 10 000 младежи. Програмата е ориентирана към представители на поколението Z – родени сред 1995 и 2005 година, които сега са на стаж в компании, членуващи в Съвета на дамите в бизнеса в България.

Целта на Програмата е да поддържа личностното развиване на младежите и да им даде спомагателни благоприятни условия да се приготвят по-добре за идващите стъпки в кариерата си. В продължение на месец и половина младежите могат да преминат изцяло гратис през няколко професионални образования по разнообразни тематики, водени от опитни специалисти в съответната сфера. Утвърдени специалисти от А1 ще образоват стажантите на презентационни умения, подготовка и държание при изявление за работа и други, с които младежите ще могат да надградят своите познания и да се срещнат с разнообразни бизнес модели в България. Сред лекторите в Програмата са и специалисти от други компании, членуващи в Съвета на дамите в бизнеса в България, като UniCredit Bulbank, Brenntag и други.

Чрез директен допир до действителната бизнес среда на едни от водещите български и интернационалните компании, младежите ще могат да се срещнат с нови благоприятни условия за професионална реализация в разнообразни браншове от стопанската система. Тези от тях, които интензивно вземат участие във всички образования, ще получат формален Сертификат за приключена стратегия.

Обученията се организират онлайн и са с дълготрайност към 1,5 часа. Изданието на Програмата тази година ще стартира на 10 август, а претендентите могат да се запишат до 7 август.

Подкрепата на А1 за Програмата на Съвета на дамите в бизнеса в България е част от цялостната тактика на компанията интензивно да подкрепя професионалното развиване на младежите. Стажантската стратегия на А1 води своето начало още от 2005 година и годишно дава опция на дейни и амбициозни младежи да наградят и разширят своите познания и умения в действителна бизнес среда.

До момента над 1000 стажанти от разнообразни специалности и университети са имали опция да усетят действителната бизнес среда в А1, от които над 300 към този момент са чиновници на телекома. Програмата на А1 е целогодишна, платена и продължителността ѝ е съобразена с самостоятелните желания на младежите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР