A1 вече предлага четирите нови модела от серията с 5G

...
A1 вече предлага четирите нови модела от серията с 5G
Коментари Харесай

А1 стартира продажбите на новите iPhone 15 и отчете 31% по-голямо търсене спрямо миналото поколение смартфони на Apple

A1 към този момент предлага четирите нови модела от серията с 5G проектите Unlimited. Новите смарт телефони на Apple са налични на уеб страницата и в комерсиалната мрежа на А1, където потребителите ще намерят другите цветови разновидности на устройствата и версии във връзка с паметта - от 128 GB до 1 ТВ.

Новото потомство смарт телефони на Apple, което беше показано на 12 септември, провокира сериозен забавен измежду потребителите в страната. Това се удостоверява от данните на А1, които демонстрират 31% повече предварителни поръчки на моделите от серията по отношение на тези на предходното потомство на марката – iPhone 14. 



През миналата седмица, когато се организира акцията по предварителните поръчки, най-търсен е бил iPhone 15 Pro – 49% от всички поръчки, следван от iPhone 15 Pro Max (44%), а минимум поръчки са регистрирани за iPhone 15 Plus (1%). 

Любопитни са и желанията на потребителите във връзка с цветовете на iPhone 15. Най-поръчваният цвят от смарт телефоните iPhone 15 и iPhone 15 Plus е бил розовият (40%), а минимум жълтият с едвам 4%. При iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max най-желани са били моделите с цвят на натурален исполин, само че не липсват феновете на черния (25%) и синия исполин (22%). 



Новите модели на Apple оферират редица усъвършенствания на потребителите. iPhone 15 и iPhone 15 Plus са с хубав нов дизайн, включващ издръжливо задно стъкло с наситени цветове. По-достъпните модели към този момент оферират и функционалността Dynamic Island, 48 MP съществена камера с двукратно нарастване и USB C.

Корпусите на iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max са направени от рециклиран исполин, който е по едно и също време здрав и доста лек. Дизайнът също е изменен с нови очертания по ръбовете на корпуса и нов Action бутон. Процесорът при Pro моделите е последното потомство чип на Apple – А17 Pro, а USB портът е Type-C 3, който разрешава до 20 пъти по-високи скорости на прехвърлянето на данни непосредствено USB Type-C 2. Направени са и обилни усъвършенствания на камерата, в това число 5x оптично нарастване при iPhone 15 Pro Max. 



Новите iPhone 15 могат да бъдат поръчани в брой и на погашение с мобилните проекти Unlimited. Цените на моделите стартират от 74,98 лв. на месец за iPhone 15 128 GB, 87,98 лв. на месец за iPhone 15 Plus 128 GB, 97,98 лв. на месец за iPhone 15 Pro 128 GB и от 118,98 лв. на месец за iPhone 15 Pro Max 256 GB.

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР