А1 стартира своята коледна кампания с кауза, чрез която за

...
А1 стартира своята коледна кампания с кауза, чрез която за
Коментари Харесай

Тази Коледа клиентите на А1 могат да дарят за по-добрата педиатрична грижа през Моят А1, а компанията ще удвои сумата

А1 започва своята коледна акция с идея, посредством която за втора поредна година ще поддържа план „ Светулка “ на фондация „ За положителното “. Тази Коледа клиентите на А1 могат да станат част от положителното, като дарят сума по собствен избор бързо и елементарно през приложението Моят А1 и неговата уеб версия. Кампанията продължава до 31 декември, когато събраните дарения от клиенти ще бъдат удвоени от телекомуникационния оператор и сумата ще бъде дарена за преобразяването на детско болнично поделение в страната.

Всички сегашни частни клиенти с една или повече услуги, които желаят да допринесат за по-качествената болнична грижа за децата у нас, ще могат да прибавят своето подаяние през Моят А1. Необходимо е единствено да употребяват последната версия на приложението и да имат регистриран профил без значение дали са титуляр или единствено ползвател на съответната услуга. Стойността на всяко подаяние може да бъде сред 1 и 100 лв., като сумата ще се начислява в идната фактура без съпътстващи такси и Данък добавена стойност. Няма ограничаване в броя на даренията, стига общата им стойност да не надвишава 100 лв. за една услуга в отчетния интервал. Дарения над 100 лв., както и дарения от лица, които не попадат в обсега на акцията, могат да бъдат направени непосредствено към фондация „ За положителното “ през техния уеб страница.

„ Приемаме план „ Светулка “ на фондация „ За положителното “ за наша идея, тъй като сплотява двете може би най-важни полезности за хората – здравето и децата. Миналата година дарихме в интерес на педиатричното поделение в МБАЛ – Карнобат и имаме вяра, че има смисъл да продължим да поддържаме по-качественото детското опазване на здравето и тази година. Отново ще ангажираме нашите клиенти и ще ги помолим дружно да тръгнем по пътя на положителното, което ние да удвоим. Колкото по-активни са нашите клиенти в акцията, толкоз по-значима и смислена ще бъде смяната, която ще създадем дружно. “, разяснява Илияна Захариева, шеф „ Корпоративни връзки “ в А1 България.

Димитрина Спирова, съосновател на фондация „ За положителното “ добави: „ Изключително сме признателни на А1, че ще поддържа напъните на Фондация “За положителното ” за смяна на средата в детските отделения в България за втора поредна година. За нас е значимо концепцията за „ Светулка “ да продължава да се популяризира, да стигне до оптимален брой хора, тъй като единствено дружно ще реализираме същинската смяна - освен на материалната база в лечебните заведения, а и у самите нас - хората, на които децата разчитат, когато са в болница. “

След края на акцията А1 ще разгласи дарената сума след удвояването от компанията и ще анонсира определеното поделение, което ще претърпи изцяло възобновяване, тъй че физическата среда да стане по-модерна и приветлива, а методите за лекуване да бъдат учредени на емпатия и грижа и детето да бъде сложено в центъра на оздравителния развой. Повече за „ Свързва ни положителното: подари за децата и А1 ще удвои сумата “ ще намерите на страницата на акцията.

Мобилното приложение Моят А1 и неговата уеб версия на A1.bg разрешават на потребителите си освен да станат част от положителното, само че и да ръководят своите услуги независимо от всяка една точка и в комфортно за тях време. Чрез него те могат да подписват контракти онлайн, да наблюдават статус на механически поръчки и усложнения, бързо да задействат най-подходящия роуминг проект съгласно страната, в която ще пътуват, да правят сами настройки на Wi-Fi мрежата си, по-лесно да прибавят спомагателни пакети и услуги в проекта си, да ръководят кредитния си предел и да наблюдават какъв брой мегабайти и минути в роуминг им остават.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР