А1 ще проведе следващия тест на 5G на Aniventure Comic

...
А1 ще проведе следващия тест на 5G на Aniventure Comic
Коментари Харесай

А1 провежда финалите на A1 Gaming League през 5G мрежа по време на Aniventure Comic Con 2019

А1 ще организира идващия тест на 5G на Aniventure Comic Con 2019 и финалите на най-голямата гейминг лига у нас - A1 Gaming League, които ще се проведат в Inter Expo Center на 14 и 15 септември. Компанията ще покаже една от опциите на 5G за ниско времезакъснение, като обезпечи 5G съгласуваност за финалите по League of Legends и Counter-Strike:GO. Също по този начин по време на двудневното събитие влогърът Слави Панайотов от The Clashers ще играе демонстрационни срещи на 5G смарт телефони с спечелилите от шампионатите по Clash Royale и Brawl Stars.

Геймингът е още едно приложение на 5G мобилни мрежи, което има характерни условия като извънредно ниска инертност на връзката и опция за висока скорост на предаванe на данни. За да обезпечи положително прекарване на играчите – изключително, когато те вземат участие в професионален шампионат с награден фонд от няколко хиляди лв., стабилността на свързаността е също значим фактор.

Игрите за теста са финалите на Counter-Strike:GO и League of Legends, които ще се проведат в неделя от 13:00 и 16:00 часа. За задачата А1 ще свърже общо 10 настолни компютъра през своята 5G мрежа – пет за единия тим и пет за другия тим. Победителите от Clash Royale и Brawl Stars ще имат шанса да играят демонстрационна среща на 5G смарт телефони с влогъра Слави Панайотов от The Clashers в събота и неделя. По време на Aniventure Comic Con 2019 ще бъде обезпечено 5G покритие на територията на ревюто с мрежово покритие на А1 в партньорство с NOKIA.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР