A1 предлага новия сгъваем смартфон Motorola Razr 40 Ultra в

...
A1 предлага новия сгъваем смартфон Motorola Razr 40 Ultra в
Коментари Харесай

Сгъваемият Motorola Razr 40 Ultra в комплект с безжични слушалки от А1

A1 предлага новия сгъваем смарт телефон Motorola Razr 40 Ultra в комплект с безжични слушалки ttec Mode. Флагманът разполага с най-големия външен екран, употребен на сгъваемо устройство, извънреден дизайн, и предлага редица усъвършенствания за потребителите.

Едно от най-видимите нововъведения в новия сгъваем модел на Motorola е външният екран, който е най-големият на сгъваем смарт телефон досега. Той е 3,6-инчов pOLED екран с резолюция 1066х1056p, бляскавост до 1100 нита и периодичност на освежаване до 144Hz. Дисплеят е задоволително огромен, с цел да се употребяват разнообразни приложения, в това число ревизиране и изпращане на известия, без да се постанова отваряне на устройството.

Основният екран, при отворен смарт телефон, също е pOLED, само че размерът към този момент е 6,9 инча, резолюцията е 2640х1080p, яркостта доближава 1400 нита, а честотата на освежаване е 165Hz. И двата екрана са предпазени със стъкло Corning Gorilla Glass Victus.

Селфи камерата на смарт телефона е 32MP и е вградена в екрана, а главната камера е двойна - 12МР главен датчик с оптична стабилизация и Dual Pixel PDAF и 13MP ултраширокоъгълен датчик с автофокус и опция за снимане на макроснимки.

Motorola Razr 40 Ultra е екипиран с чипсет Snapdragon 8+ Gen 1, 8GB RAM и 256GB за предпазване на информация. Батерията е с потенциал 3800mAh и поддържа бързо зареждане до 30W с технологията TurboPower. Смартфонът може да се зарежда и безжично с до 5W. Тази версия на Rarz предлага Nano SIM и eSIM, както и връзка с мрежите от пето потомство.

Смартфонът се предлага в три цвята - цвета на 2023 година съгласно Pantone Viva Magenta, класическо черно и ледниково синьо. Motorola Razr 40 Ultra може да се закупи онлайн от A1.bg или от магазините на телекома на цени от 82,50 лв. на месец или 1 699 лв. в брой с проект Unlimited Ultra. Всеки клиент на телекома ще получи модела в комплект с безжични слушалки ttec Mode.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР