А зет й не само нямал нищо напротив възрастната жена

...
А зет й не само нямал нищо напротив възрастната жена
Коментари Харесай

Майката На Деси Банова Удари Кьоравото! Вижте Как Си Живее Леля Лили! Снимки

А шурей й освен нямал нищо в противен случай старата жена да ги следва на всички места, а я глезел съвсем като обичаната си.Само преди дни Росен Плевнелиев завел бременната си половинка на круизен транспортен съд по гръцкото море с насочна точка Атон. Прясната брачна половинка на експрезидента от дълго време имала копнеж да види най-малко от надалеч святото място. Тъй като там не позволяват дами.

Влюбеният й брачен партньор незабавно решил да извърши следващата волност на някогашната синоптичка. И по този начин се озовали на борда на возилото. Плътно до тях обаче била и тъщата на Плевнелиев. Която от както станаха семейство ги следвала на всякъде.

За вуйна Лили се приказва, че от известно време съвсем не се явява на работа. Тя е основен специалист в Софийската районна ревизия по околната среда. Но сътрудниците й взели да недоволстват тъй като откакто свършила с постоянната си отпуска дамата си пуснала и неплатени дни.

Запознати разправят, че точно майката на Деси Банова е причина щерка й да се обвърже с милионера. Първа тя забелязала, че Росен Плевнелиев таи скрити благосклонности към щерка й.



Снимка: Ретро

Майката заострила вниманието на наследничката си към политика като я подтикнала да откликне на възприятията му.

Миналата година когато майка и щерка били по женски на море в Гърция, а Росен научил, че са на малко километри от вкъщи му не пропуснал да ги предложения в гръцката си резиденция, предават от retro.bg.

Леля Лили останала с отворена уста когато видяла в какъв разкош се шири президента и си направила фотоси за спомен без да знае, че ще се сродят и след година самата тя ще е като господарка на първокласната вила.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР