А след двете и Димо Алексиев ще е горд родител

...
А след двете и Димо Алексиев ще е горд родител
Коментари Харесай

Честито! Най-Голямата Радост За Звездата От Откраднат Живот Димо Алексиев!

А след двете и Димо Алексиев ще е горделив родител на второ. Актьорът има една щерка, която е родена през 2011 година от връзката му с Ани Топалова. Двойката се раздели поради сегашната половинка на екранния Калин Генадиев Анжела Мездикян.

Преди ден щастливите мама и баща откриха галерия в Старопрестолния град. От фотографията, която бе оповестена от Анжела се вижда големия й стомах. И няма никакво подозрение, че бебето е на път, предават от електронното издание iwoman.bg.

Може би по тази причина в последния епизод на хитовия сериал доктор Калин Генадиев избра да замине на работа в чужбина. Обичаният от феновете воин няма да взе участие в идващия сезон. Така ще има повече време да отдели за грижи в развъждането на бебето.

Юлиян Вергов пък се завръща в болничното заведение „ Св. Кирил ”. В момента се снимат новите серии на „ Откраднат живот ” за шестия му сезон. В ролята на събудилата се от кома брачна половинка на доцент Банков ще забележим актрисата Ани Пападопулу. Така, че даже без обичаните персонажи предстоят огромни изненади.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР