А че майката на Марийка Габриел е шефката на Астра

...
А че майката на Марийка Габриел е шефката на Астра
Коментари Харесай

Предозиране: Журналист от „Биволъ“ не различава Мария Габриел и Ева Паунова

„ А че майката на Марийка Габриел е шефката на „ Астра Зенека България ” и други скандални истории като с жилището и други случаи на спор на интерес, не са значими, нали Телевизийки? Важното е, че е постоянна калинка на Бойко и че Манфред Вебер и Петро Потошенко* са я поздравили? Нали, Би Ти Ви, Нова, Българска национална телевизия? “. Това написа в профила си във Facebook журналистът от „ Биволъ “ Николай Марченко.

„ Новината “ му, естествено, е цялостен парадокс, както може да се направи извод безусловно единствено от името на дамата – Зоя Паунова, която е родила не Мария Неделчева – Габриел, а евродепутатката Ева Паунова.

Зоя Паунова е магистър по фармация на Медицинската академия в София и е с над 25-годишен опит в промишлеността. Завършила е и бизнес обучение в Европейския институт по ръководство на бизнеса INSEAD (Франция). Специализирала е във Англия, Швеция и Съединени американски щати. Паунова действително не е „ шефката на „ Астра Зенека България ” и по време на закупуването на ваксини, което явно „ Биволъ “ смятат за скандално – тя напуща още през 2020 година.

Фалшивата вест на Марченко е видяна от приятелите му във Facebook, само че той обобщава, че е „ все тая “.

Все отново редактира поста и вместо нещо съответно се стопира на систематизираното „ сума ти скандални истории “.

След новината за номинацията на Габриел бяха извадени и други остарели подправени вести за нея, позабравени след изборите за Европейски парламент. Популярна в обществените мрежи сега е вест, че „ Сестрата на еврокомисарката Мария Габриел – Мариана Неделчева, е била задържана в Унгария с 15 кг хероин “. Реално Габриел няма сестра, а единствено един брат.

*Запазен е истинският правопис на създателя

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР