90- годишната японка Хамоко Мори е призната за най-възрастният геймър

...
90- годишната японка Хамоко Мори е призната за най-възрастният геймър
Коментари Харесай

Как 90-годишната Хамоко Мори се превърна в най-възрастния геймър в света?

90- годишната японка Хамоко Мори е приета за най-възрастният геймър в света съгласно Guinness World Records. Със своите умения в онлайн игри, тя е спечелила доста почитатели.

Мори е известна като Gamer Grandma на своите 250 000 клиенти в YouTube. Започва да играе преди 39 години, на 51-годишна възраст. Каналът й в YouTube започва през 2015 година Тя разгласява до четири видеоклипа месечно, написа CNBC.

В клиповете си тя прави всичко - от разопаковане на нови конзоли до лъчение на игрите си.

Мори споделя, че " Grand Theft Auto " е измежду обичаните й игри. Това което споделя в този момент, е че желае да прави допустимо повече клипове и, че мненията под тях я трогват.

По думите й, Мори е удовлетворена от живота си. " След като съм живяла толкоз дълго, чувствам повече от всеки път, че толкоз доста години на игри беше верният избор. Наистина се любувам на живота си - занимателно е ", съобщи Мори в медийно известие от Guinness World Records.

Тя демонстрира остро възприятие за комизъм във видеоклиповете си, като един от тях е наименуван " бабичка играе Elder Scrolls V Skyrim ".

Клипът " 90-годишната баба играе Dauntless " има повече от 3 милиона гледания - в него Мори духа свещите на тортата си за рождения й ден, след което стартира играта, в която се бие с чудовища. " Днес ще играя " Dauntless ", споделя тя. " След като започнах да върша това, беше толкоз занимателно и не можах да спра.

Първата подпора, която си купува е Cassette Vision, която беше пусната в Япония на 30 юли 1981 година " Изглеждаше толкоз занимателно и взех решение, че не е почтено, в случай че единствено деца го играят ", сподели Мори.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР