90-годишната американка Фран Голдман извървяла близо 10 километра в затрупания

...
90-годишната американка Фран Голдман извървяла близо 10 километра в затрупания
Коментари Харесай

90-годишна американка газила 10 километра през сняг, за да се ваксинира срещу COVID

90-годишната американка Фран Голдман извървяла близо 10 километра в затрупания със сняг Сиатъл, с цел да се имунизира против ковид, предава Агенция Франс Прес.
Тя трябвало да извърви пешком пътя, тъй като поради изобилния снеговалеж и поледицата шофирането в града било рисково.

When Fran Goldman, 90, got a coronavirus vaccine appointment in Seattle, she didn’t intend to miss it — even if it meant braving the elements alone.
— The New York Times (@nytimes)  Организация на обединените нации с резолюция за заслужено систематизиране на имунизациите против ковид Организация на обединените нации с резолюция за заслужено систематизиране на имунизациите против ковид
Съветът за сигурност на Организация на обединените нации одобри през днешния ден единомислещо направена от Англия резолюция, настояваща за заслужено разпределение на вакси...

При това предходната година самостоятелната и своенравна Голдман, която е прабаба, претърпя интервенция за промяна на тазобедрената става.
Но това не й попречи благодарение на два бастуна да стигне до имунизацията. „ Майка ми няма да разреши някакъв сняг да я спре ”, не без горделивост сподели щерка й Рут.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР