9 полицая са ранени от началото на протестите у нас.

...
9 полицая са ранени от началото на протестите у нас.
Коментари Харесай

Директорът на СДВР: В длъжностната характеристика на полицая не пише, че трябва да бъде бит!

 9 служителя на реда са ранени от началото на митингите у нас. Част от потърпевшите към този момент са изписани за домашно лекуване. Това разгласи пред " Нова ТВ "  директорът на Столична дирекция на вътрешните работи старши комисар Георги Хаджиев. По думите му има информация, че се дават пари на провокаторите, с цел да провокират вълнения. 

" В сряда, когато стана инцидентът пред Народно събрание, бяха арестувани 6 души. На идващия ден бяха задържани още 7 души заради вандалски прояви. Говорим за посягане над органите реда. От данните досега излиза наяве, че има избрани групи от младежи, които се пробват да провокорит  и да опорочат митинга. За да посоча, кой ги изпраща би трябвало да има доказателства. Засега имаме единствено догатки. Работим извънредно съществено с оглед тези хора да бъдат изправени пред правораздаването. Вчера ми направи положително впечетление, фактът, че когато към 22.00 ч определенагрупа хора започнаха да поставят черни маски и да нападат Народно събрание, протестиращите се отдръпнаха и те сами напуснаха този митинг ", поясни Хаджиев.

" Никога не е отказана здравна помощ на някого. Когато по отношение на едно лице е издадено разпореждане и то агресира, нашите чиновници имат право да употребяват физическа мощ, с цел да му слагат белезници ", изясни шефът на Столична дирекция на вътрешните работи.

Според него е допустимо инспекциите да приключат по-рано от оповестения 30-дневен период. 

" В длъжностната характерност на служителя на реда не написа, че би трябвало да бъде обичай, плют. Тези хора имат фамилии, имат деца, които се тормозят за тях ", заключи Хаджиев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР