9 месеца строг затвор ще трябва да излежи 44-годишен асеновградчанин,

...
9 месеца строг затвор ще трябва да излежи 44-годишен асеновградчанин,
Коментари Харесай

Асеновградчанин заключил жена в апартамент, обръснал й косата и набил полицай

9 месеца непоколебим затвор ще би трябвало да излежи 44-годишен асеновградчанин, обръснал косата на жена и я държал заключена в апартамент срещу волята ѝ. Мъжът няма право да апелира наказването си, защото е получено след съглашение с прокуратурата.

Грозните подиуми се разиграли на 19 юни. Извършителят работил като строител в Германия, само че на посочената дата е бил в родния си град. След като незаконно лишил от независимост жертвата си, той употребявал мощ, с цел да ѝ отреже косата.

На мястото пристигнали 8 служители на реда, само че 44-годишният отказал да извърши разпорежданията им и оказал физическа опозиция. Докато се опъвал, той нанесъл лека телесна щета на един от чиновниците на реда – пълководец на поделение в група „ Охрана на публичния ред “. Установено е, че мъжът имал в себе си марихуана.

Наказанието от 9 месеца затвор е общо за всичките му прегрешения. Той ще би трябвало да заплати и 253 лева разходи по делото.

Решението на Районния съд в Асеновград, с което е утвърдено съглашението, е дефинитивно и не предстои на обжалване и митинг.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР