9-годишно момченце от 4 месеца е жертва на собствената си

...
9-годишно момченце от 4 месеца е жертва на собствената си
Коментари Харесай

Страшна семейна драма! Майка малтретира собственото си дете, новият й мъж - полицай я закриля

9-годишно момченце от 4 месеца е жертва на личната си майка. Това оповестиха за хора, близки до фамилията от Стара Загора. Малкият Патрик е бил измъчван от майка си Танка Христова, написа " Флагман ".

Детето е било бито, горено с цигари, а приятелят на майка му, който е служител на реда, даже си разрешил да го заплашва с револвер, настояват хора, осведомени със случая.

Сагата продължавал към този момент четвърти месец, а институциите бездействали. След съвсем всяко злочинство дребният Патрик е бил разпитван от органите на реда – полиция, Агенция за протекция на детето и други. Отникъде обаче не се наемат да окажат подпомагане на изпадналия в невъзможност второкласник, тъй като както той самият твърди: „ Никой не желае да ми помогне, тъй като имат вяра на мама!”.

„ Майката е алкохоличка и тормозеше детето още преди връзката си с служителя на реда. Сега обаче очевидно са се намерили сродни души и дружно издевателстват над Патрик”, разкрива част от пъзела Марияна Петкова – дамата, която от месеци се пробва да помогне на детето и тази, която е снимала огромна порция от клипа, който ви предоставяме.

Кадрите демонстрират образно страха в очите на дребния Патрик, който е в обятията на биологичния си татко – Христиан.


Детето упорства, че не желае повече да живее с майка си, която го бие. Иска за него да се грижи биологичният му татко Христо (на снимката)

„ Не желая повече при мама! Хвана ме за ръцете и стартира да ме стиска. Щеше да ми скъса кожата, едвам съумях да се измъкна”, проплаква 9-годишният Патрик, до момента в който татко му се пробва да го успокои.

Във Facebook даже е основана група в помощ на детето. Хората приканват Патрик да бъде взето от майка си и за него да грижи татко му, каквото е и желанието на малчугана.

Ето и самите фрагменти:

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР