88-годишната майка на Дженифър Дулос, майка на пет деца от

...
88-годишната майка на Дженифър Дулос, майка на пет деца от
Коментари Харесай

88-годишна майка свидетелства в процес за заговор за убийство за изчезването на дъщеря

88-годишната майка на Дженифър Дулос, майка на пет деца от Кънектикът, свидетелства в сряда по време на развой за скрит план за ликвидиране, че не е виждала или общувала с щерка си, откогато тя изчезна и беше считана от полицията за убита през 2019 година

Облечена в сив костюм с шалове, Глория Фарбер не сподели доста страсти, когато сподели на журито, че щерка й е трябвало с цел да се срещне с нея в жилището й в Ню Йорк на 24 май 2019 година, след час при доктор, само че по този начин и не се появи. Тя допусна, че Дулос в никакъв случай няма да изостави децата си.

„ Тя постоянно е била до тях “, свидетелства Фарбър за щерка си в шестата седмица от процеса против Мишел Троконис във Върховния съд на Стамфорд в Кънектикът.

Откакто Дулос изчезна, Фарбер има настойничество над петте си внука, които по това време са на възраст от 8 до 13 години.

Троконис отхвърля обвиняванията, че е помогнала на отчуждения брачен партньор на Дулос, Фотис Дулос, да прикрие убийството на Дженифър Дулос. По това време Троконис се срещаше с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР