87% от населението по света изпитва неприятно чувство при мисълта,

...
87% от населението по света изпитва неприятно чувство при мисълта,
Коментари Харесай

10 идеи, които ще подобрят работния ви ден

87% от популацията по света изпитва неприятно възприятие при мисълта, че на следващия ден е на работа.

Това обаче е поправимо. Можем да бъдем по-щастливи и продуктивни, в случай че следваме някои елементарни правила.

Предлагаме ви няколко хрумвания, които сигурно ще подобрят работния ви ден.

1. Направете пътуването до работа прелестно

Едва ли има човек, който се радва на тапите на път за работа и назад към у дома. Затова още вечерта заредете плейъра си с хубави песни, които да създадат пътя към работа по-приятен.

2. Планирайте свободното си време

През деня помислете за края на работния си ден. Може да планирате вечеря с другари, фитнес или какво да си сготвите, когато се приберете у дома. Това сигурно ще ви сътвори положително въодушевление.

 10 хрумвания, които ще подобрят работния ви ден

3. Бъди признателен

Заменете недоволствата с благодарности. Така светът, който ви заобикаля ще се трансформира в едно по-привлекателно място и ще се заредите с позитивни мисли.

4. Не забравяйте да се усмихвате

Сменете нацупената си физиономия с усмихната. Това ще ви помогне да се почувствате положителни и по-привлекателни. В същото време ще заредите с позитивни страсти и тези, които са към вас.

5. Спортувайте

Упражненията усъвършенстват паметта, концентрацията и настроението. Спортуването е страховит метод да се разтоварите и отпуснете след тежък работен ден.

6. Пълноценен сън

Създайте си навика да лягате всеки ден едновременно. Това ще усъвършенства качеството ви на сън и ще се събуждате отпочинали и в положително въодушевление всеки ден.

7. Приятна компания

Заменете скучния обяд на работното място като поканите другар да ви прави компания в близкия ресторант. Така останалата част от деня ще мине неусетно.

8. Научете се да казвате „ не “

Подменете репликата „ Ще помисля “ с „ не “. Когато не желаете да извършите нещо, просто бъдете почтен с сътрудниците си. Това ще ви направи по-щастливи.

 10 хрумвания, които ще подобрят работния ви ден

9. Избягвайте разногласията

Най-натоварващи на работното място си остават разногласията, това може да съсипе положителното ви въодушевление. Опитвайте се да избягвате споровете и да изглаждайте напрегнатата връзка с сътрудниците. Така сигурно денят ви ще е по-приятен.

10. Позитивни мисли

Отделяйте повече време за позитивните мисли и не се натоварвайте с отрицателните. Помислете още сутринта за задачите, които желаете да извършите денем и по какъв начин да ги реализирате. Това ще повдигне духа ви и дреболиите ще останат на назад във времето.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР