8580 лева събра вторият благотворителен търг в подкрепа на бившия

...
8580 лева събра вторият благотворителен търг в подкрепа на бившия
Коментари Харесай

8580 лева събра търгът в подкрепа на бившия футболист на Добруджа Емо Ангелов

8580 лв. събра вторият благотворителен търг в поддръжка на някогашния футболист на ПФК „ Добруджа “ Емо Ангелов. Сумата, въпреки и с малко, надвишава миналогодишната, която бе 8228 лв.. Артикулът с най-висока препоръчана и платена цена - 600 лв., стана фланелка на ПФК „ Левски “ от сезон 2022/2023 с подписите на всички играчи. Веднага след нея се подредиха екип на Григор Димитров, фланелка с подпис на Стилиян Петров от благотворителния „ Мач на Надеждата “, фланелка на ЦСКА с подписите на всички играчи и куп други скъпи спортни продукти.

Благородната самодейност, проведена от Bulgarian Football Shirts, има за цел да подкрепи финансово 24-годишното момче, което се бори да проходи още веднъж. Припомняме, че преди пет години младият състезател на „ жълто-зелените “ претърпява тежка злополука, която едвам не лишава живота му. Емо оцелява след траяла цели 47 дни борба. За страдание обаче, в резултат на жестокия случай, получава квадриплегия и остава прикрепен към инвалидната количка.

Днес юношата на добруджанци не е изгубил вяра, че един ден още веднъж ще се изправи на крайници и ще може да се върне към естествения си живот. Надежда му дават и от профилирана клиника в Тайланд. За лекуването в нея обаче са нужни непостижимите за фамилията му 252 хиляди $. Добрата вест е, че след множеството начинания, сумата фрапантно е понижена. Сега Емо се нуждае от по-малко от 60 хиляди $, с цел да замине за азиатската страна.

Всеки, който има предпочитание да помогне на Емо, може да го направи, като се включи и закупи някой от останалите непродадени продукти или пък преведе сума по неговата дарителска сметка.

Линк към останалите продукти от благотворителния търг: -

Дарителска банкова сметка на Емo Ангелов:

Общинска банка
BIC: SOMBBGSF
IBAN: BG15 SOMB 9130 1068 3770 02
Емo Николаев Ангелов
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР