84-годишният мъж от Япония стана звезда в социалните мрежи заради

...
84-годишният мъж от Япония стана звезда в социалните мрежи заради
Коментари Харесай

84-годишен дядо стана известна интернет звезда чрез дрехите си

84-годишният мъж от Япония стана звезда в обществените мрежи поради внука му. Потребителят от Twitter Наоя Кудо (частен публицист и ефирен водещ) сподели на клиентите си фотография на дядо му в облекла, които са необикновени за неговата възраст и дават отговор на усетите на актуалната напреднала юноша.

Снимката небрежно събра доста "харесвания ", правейки възрастния човек интернет звезда. Предприемчивият внук схванал, че дядо му се радва на огромна известност в мрежата и основал страница в Instagram за него. В момента над 35 хиляди души са се абонирали за нея.



Псевдонимът на интернет героя е SLVR.TETSUYA. Той е някогашен преподавател и живее в провинцията в планинската префектура на Акита. В описанието на профила се споделя, че той пробва всички тези фешън сензации върху себе си в името на внука му. Младият мъж избира облекла за пенсионера и провежда необикновени фотосесии с него.

Изображенията, оповестени в Instagram, от време на време съпровождат метафизичен цитати и анекдоти. Човекът се майтапи, че е от това потомство, което има вяра, че фотосите крадат душата ви.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР