84-годишният мъж от Япония стана звезда в социалните мрежи заради

84-годишният мъж от Япония стана звезда в социалните мрежи заради ...

84-годишен дядо стана известна интернет звезда чрез дрехите си.


84-годишният мъж от Япония стана звезда в социалните мрежи заради внука му. Потребителят от Twitter Наоя Кудо (частен писател и телевизионен водещ) показа на абонатите си снимка на дядо му в дрехи, които са необичайни за неговата възраст и отговарят на вкусовете на съвременната напреднала младеж.

Снимката набързо събра много "харесвания", правейки възрастния човек интернет звезда. Предприемчивият внук разбрал, че дядо му се радва на голяма популярност в мрежата и създал страница в Instagram за него. В момента над 35 хиляди души са се абонирали за нея.Псевдонимът на интернет героя е SLVR.TETSUYA. Той е бивш учител и живее в провинцията в планинската префектура на Акита. В описанието на профила се казва, че той опитва всички тези модни сензации върху себе си в името на внука му. Младият мъж избира дрехи за пенсионера и организира необичайни фотосесии с него.

Изображенията, публикувани в Instagram, понякога придружават философски цитати и анекдоти. Човекът се шегува, че е от това поколение, което вярва, че снимките крадат душата ви.


Източник: blitz.bg