„В момент, когато цял свят затвори храмовете по време на

...
„В момент, когато цял свят затвори храмовете по време на
Коментари Харесай

Бойко Борисов изригна и в събота: Властта се дава от Бога! Ще се борим докрай

„В миг, когато целия свят затвори храмовете по време на пандемията, ние, упоповавайки на вярата, не го направихме. Без Бога нищо не става“, сподели в Стара Загора водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той се включи с видео във фейсбука си.

Той даде обещание, че партията му ще се бори цената на тока да не пречи на естественото действие на черквите.

„За  Рилския манастир , като игуменът видях по какъв начин се вайка за 28 хиляди лева ток. А какъв брой доста направихме. Ние предложихме на храмовете по тази причина да им фиксираме цената на тока. Отхвърли се предлагането в комисия, в понеделник отново ще го внесем.

Вярно е, че е доста значимо да работим със  Северна Македония . Но главната ни цел в този момент е да работим, тъй като безусловно на всеки българин му вадят от джоба. Всичко върви нагоре.

Само за няколко месеца  токът  отиде в пъти-пъти-пъти повече, в сравнение с беше при нас. Ще продължаваме да се борим за вас. Това, което успяхме да създадем, отново не е малко. Ще се борим до дъно да контролираме цената на тока“, изясни Борисов.

„Властта се дава от Бога. Контролът по строителнството постоянно сме го възлагали на владиците. Когато пристигна ден да зависи от нас, ще го мислим. Когато отидохме на Шипка и владиката пристигна, той паметникът щеше да падне. И него го ремонтирахме“, сподели Борисов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР