„В коалиционното споразумение недвусмислено е посочено какви условия трябва да

...
„В коалиционното споразумение недвусмислено е посочено какви условия трябва да
Коментари Харесай

БСП се надигна срещу Киро след скандалното интервю: Прекрачиш ли червената линия – хвърчиш!

„В съдружното съглашение недвусмислено е посочено какви условия би трябвало да изпълнят съседите, с цел да продължи присъединителният развой.

Ако Кирил Петков промени позицията си по отношение на ветото върху Скопие, той може към този момент да не е министър-председател“.

Това съобщи шефът на парламентарната група на Българска социалистическа партия Георги Свиленски, откакто стана ясно, че харвардският аферист е дал изявление за румънска медия, пред която декларира „Решили сме, че бъдещето на Северна Македония и Албания би трябвало да е в Европейски Съюз.

„Нашата позиция е поредна – Република Северна Македония може да продължи пътя си към Европейския съюз след осъществяването на съглашението и декларацията на 44-то Народно заседание. Тази позиция е част от съдружното съглашение.

Ние сме се договорили ясно за изискванията, които Северна Македония би трябвало да извърши, с цел да продължи присъединителния процес“, добави Свиленски пред „Труд“.

Вчера Вътрешна македонска революционна организация излезе на митинг против държавното управление под наслов „Не предавай Македония“.

Членове и симпатизанти се събраха пред Министерския съвет в отбрана на позицията, че България не би трябвало да отстъпва от позицията за преустановяване на езика на омразата и за отбрана на българите преди Северна Македония да стартира договаряния за участие в Европейския съюз.

„Войводите“ даже опънаха транспарант на моста на влюбените край НДК със същия апел.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР