„Уважаема г-жо Караянчева, Вие допуснахте безредие в залата, което показва,

...
„Уважаема г-жо Караянчева, Вие допуснахте безредие в залата, което показва,
Коментари Харесай

Стойнев към Караянчева: Неспособна сте да водите заседание, напуснете  залата!

„Уважаема г-жо Караянчева, Вие допуснахте безвластие в залата, което демонстрира, че  сте неспособна да водите съвещание. Считам, че вие самата би трябвало да напуснете! ” – с тези думи зам.- ръководителят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България ” Драгомир Стойнев се обърна към ръководителя на Народно събрание Цвета Караянчева.

Недоволството му беше провокиране от  на Вежди Рашидов, който прочете декларация от името на ПГ на ГЕРБ с рецензии по адрес на левицата и водачът й Корнелия Нинова. Малко по-късно пък Караянчева наказа Нинова с устна забележка поради в отговор на декларацията. „ Г-жо Нинова, вие отправихте обвиняване от една цяла парламентарна група и над 1 млн. гласоподаватели, по тази причина съм принудена да ви санкционира по член 156 т. 2 със забележка “, сподели Караянчева.

„ Предизвикахте безпорядък. Позволихте на един депутат – Вежди Рашидов  да акцентира своите достижения, тъй като ГЕРБ няма какво друго да покаже ”, разяснява той. „ Нека не забравяме, че всички тези планове бяха свързани с доста комисионни и не инцидентно вашата горделивост – галерията „ Квадрат 500 ” протече скоро откакто я открихте ”, означи националният представител.

Той напомни, че когато няма надзор на метода, по който се поставя асфалт и когато „ пропадне ” Търговският указател – това е доказателство за липса на надзор.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР