„Търпението ми се изчерпа и днес възложих на адвокатите ми

...
„Търпението ми се изчерпа и днес възложих на адвокатите ми
Коментари Харесай

Кирил Домусчиев съди Валери Симеонов за клевети, внушения и обиди

„Търпението ми се изчерпа и през днешния ден разпоредих на юристите ми да заведат каузи за всичките клюки, внушения и обиди, изказани неведнъж от Валери Симеонов по мой адрес и по адрес на нашите компании.
Тези погрешни изказвания освен вредят на моя имидж, само че и на целия бизнес климат в България.“

Това разгласи ръководителят на КРИБ Кирил Домусчиев в изказване във фейсбук.

„Некомпетентността и арогантността му са отчайващи, а опитът му да бъде експерт по всичко, обикаляйки голям брой малките екрани, буди усмивки. От турове по медии и плажове остава ли му време да свърши нещо на практика потребно за страната?!“, пита Домусчиев, който назовава Симеонов „вицепремиер по клеветническите въпроси“.

Пълният текст на изказването на Кирил Домусчиев:

С неразбиране виждам по какъв начин по медиите Вицепремиерът по икономическите и демографски въпроси Валери Симеонов води с огромна надменност следващата си клеветническа акция против мен и Български Морски Флот. В същото време с сътрудници работодатели отчетохме, че не виждаме нищо потребно свършено за бизнеса в България от този човек в новото му амплоа на Вицепремиер.

Некомпетентността и арогантността му са отчайващи, а опитът му да бъде експерт по всичко, обикаляйки голям брой малките екрани, буди усмивки. От турове по медии и плажове остава ли му време да свърши нещо на практика потребно за страната?!

Търпението ми се изчерпа и през днешния ден разпоредих на юристите ми да заведат каузи за всичките клюки, внушения и обиди, изказани неведнъж от Валери Симеонов по мой адрес и по адрес на нашите компании.
Тези погрешни изказвания освен вредят на моя имидж, само че и на целия бизнес климат в България. Също по този начин това на процедура е сериозен напън от страна на Симеонов върху самостоятелния български съд, на който следва да се произнесе по арбитражно решение.

Клеветите му надвишават всевъзможни граници, такива, каквито и жълтите вестници не биха си разрешили.
Поредният образец е историята му за някаква 120-метрова яхта, която БМФ е купило и отчело като инвестиция.

Бих се радвал, в случай че Валери Симеонов ми покаже къде я е видял записана в балансите и докладите на компанията, и къде се намира тя.

Ако го направи, ще препоръчам на управителния съвет на сдружението да вземе решение да му я подари! Ако не успее да потвърди изказванията си, му предлагам да се извини обществено.

Същото важи и за изказванията му, че БМФ купувал „ огромни кораби с дребни мотори “! Още една демонстрация на непросветеност! Цялата морска колегия се смее на „ експертността “ на Симеонов в региона на корабоплаването. Корабите са огромни, тъй като такива желае пазарът през днешния ден, а моторите им са по-икономични като разход на гориво, тъй като са модерни.

Не може те да имат ледови клас, а да нямат нужната мощ. Спирам дотук с коментара си за Вицепремиера по клеветническите въпроси Валери Симеонов. С него оттук насетне ще се виждаме постоянно в съда!
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР