„Не е важен цветът, важна е цената – тя ще

...
„Не е важен цветът, важна е цената – тя ще
Коментари Харесай

Какви са политическите цели на партия „Български Възход“ и възможните коалиции?

„Не е значим цветът, значима е цената – тя ще сложи разграничителната линия дали българинът ще е на топло или на студено тази зима“, съобщи Стефан Янев за газовата рецесия

Гост в „Лице в лице“ е водачът на „Български Възход“ Стефан Янев – за политическите цели и съдружните планове на новата партия.

Не виждам реваншизъм в служебния кабинет на Донев. В последна сметка е рано да се дават оценки за работата на служебното държавно управление. Това сподели в предаването „ Лице в лице “ някогашният министър председател Стефан Янев.

„Те са в развой на структуриране на техния състав и кои са целите за осъществяване, защото с изключение на организацията на изборите и дилемите, които имат по решение на настоящите рецесии, преобладават. Дали ще вършат проверка е съгласно опциите, с които разполагат“, добави той.

„Не бива да търсим идеологическо оцветяване, не е значим цветът, значима е цената – тя ще сложи разграничителната линия дали българинът ще е на топло или на студено тази зима“, съобщи Стефан Янев в коментар на газовата рецесия.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР