„Можем да се гордеем с това постижение, но това не

...
„Можем да се гордеем с това постижение, но това не
Коментари Харесай

Тим Кук поздрави целия екип на Apple с постигането на $1 трилион капитализация

„Можем да се гордеем с това достижение, само че това не е най-важната мярка за нашия успех“.
На втори август 2018 година пазарната капитализация на Apple надвиши $1 милиарда. Досега нито една компания от IT сферата не е постигала сходен резултат. Генералният шеф на Apple изпрати до всички чиновници писмо, с което ги поздрави с историческото събитие.

„Днес Apple означи доста достижение. След приключването на търговете нашите акции се котираха на равнище $270,39. Фондовият пазар към този момент прави оценка Apple на над един трилион американски $. И макар, че имаме всички учредения да се гордеем с това достижение, това не е най-важната мярка за нашия триумф. Финансовите приходи са единствено резултат от нововъведенията в Apple и на това, че постоянно слагаме нашите артикули и консуматори преди всичко и постоянно оставаме правилни на нашите полезности.

Всички вие, целият ни екип направи Apple велика. Успехът се дължи на вашата упорита работа, безрезервност и пристрастеност. Аз съм надълбоко преклонен от всичко, което вършиме и за мен е огромна чест да работя дружно с вас. Искам да ви благодаря с цялото си сърце за изключителната работа вечер, за непланираните командировки, за всички случаи, когато отказвахте да се задоволите с нещо по-малко от съвършенството в нашата взаимна работа.

Да използваме този миг с цел да благодарим на нашите клиенти, на нашите снабдители, на нашите сътрудници по бизнес, на общността Apple Developer и на всички, които работиха в тази забележителна компания преди нас.

Стив основа Apple с вярата, че силата на човешкото творчество може да се оправи и с най-големите проблеми. И че безумците, които имат вяра, че могат да трансформират света, един ден го трансформират. В днешния свят нашата задача е още по-важна от различен път. Нашите артикули освен подаряват моменти на удивление и наслада, те дават мощ на хората от целия свят да създадат живота си по-пълноценен и да подобрят живота и на другите.

Подобно на Стив, в такива моменти ние би трябвало да имаме вяра в светлото бъдеще на Apple и в прелестната работа, която вършим заедно„.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР