„Атлантиците“ от Промяната напълниха джобовете на руските олигарси Лидерът на партията

...
„Атлантиците“ от Промяната напълниха джобовете на руските олигарси
Лидерът на партията
Коментари Харесай

Петков подари 7 млрд. лв. с Лукойл и Газпром

„Атлантиците“ от Промяната изпълниха джобовете на съветските олигарси

Лидерът на партията Бойко Борисов разгласи на конференция през днешния ден, че ГЕРБ е в подготвеност за съдействие с всички партии, които ги поддържат, без значение дали партията е първа или втора политическа мощ след изключителния избор.

ГЕРБ упорства за закон за 100% диверсификация от „Газпром“. Не е ясно къде кабинетът в оставка слята да разтоварва 7-те кораба с полутечен газ, уточни Делян Добрев, някогашен министър на енергетиката.

Евентуално имаме 3 кораба, а ни трябват 7, изясни той.

Дори с тях на нас не ни стига газ, добави Добрев и уточни документите, в които проличава формалният медиатор на Газпром за България, а не някакви американци.

Този медиатор от 2012 в този момент се връща. 10 млн. лв. дневно българското общество ще заплаща повече за газ поради съветските медиатори.

Излиза, че държавно управление, което се прави на евроатлантическо, работи за Газпром и Лукойл.

3.5 млрд за Лукойл и още точкова за Тазпром – 7 милиарда повече ни коства газа и петрола от Русия сега, сподели той.

Плащаме в доста повече пъти на Русия поради ето тези „евроатлантици“, безапелационен е Добрев.

Защо няма къде да се разтоварят корабите – тъй като не купиха потенциал в терминала в Гърция, изясни Добрев. Същият този потенциал вместо да купи държават, купи частната МЕТ. Сега България би трябвало да заплати на тази МЕТ, с цел да разтовари танкерите, уточни Добрев.

Интерконекторът с Гърция освен, че не е пуснат, само че не е и приключен. Какво тече по този интерконектор – газ, пара, нефт? Нищо не тече. Две години не го приключиха нито служебните кабинети, нито този на Петков. Защо? Ако някой обслужва ползите на Газпром и Лукойл – това е Кирил Петков. Плюс това имаме и корупция, това е значителният въпрос, добави Томислав Дончев.

Партията, която е първа по всички социологически изследвания за изключителния парламентарен избор през октомври, показа първите законодателни промени, за които ще упорства в 48-ото Народно заседание.

Лидерът на партията Бойко Борисов разгласи, че ГЕРБ е в подготвеност за съдействие с всички партии, които ги поддържат, без значение дали партията е първа или втора политическа мощ след изключителния избор.

От партията са уверени, че България е изправена пред дефицит на природен газ, само че в това време губи 7 милиарда лв. годишно поради контракти с съветски компании и по тази причина упорства за законодателни решения.

Закон за 100% диверсификация от Газпром. Първи закон в новото Народно заседание. И без, и с държавно управление – без значение. 100% диверсификация от Газпром. Как става – даже ще им кажа – още в този момент служебното държавно управление, в случай че не желаят, тъй като не им се бъркаме в работата – търг, дълготраен за доставки над 10 години на полутечен газ, сподели Борисов.

Той се разгласи още за таван на цената на горивата, продължаваща рационализация на военновъздушните сили, диверсификация на нуклеарното гориво, поевтиняване на тока и продължаваща правосъдна промяна.

Според водача на ГЕРБ партията ще има най-малко 59 депутати в идващия парламент и ще бъде или първа, или втора политическа мощ. Затова е подготвена да подаде ръка на всички, които поддържат настояванията им.

Иначе може да ги тричаме? Няма нещо, в което те да са съумели. Няма. Всичко е забатачено. Ако с Турция желаят да им обясня по какъв начин става, с Гърция по какъв начин става и така нататък – да ме наемат – ще им кажа, сподели още Борисов.

АКЦЕНТИ
Обръщам се към сътрудниците от всички политически партии. Готови сме да управляваме или да бъдем сътрудници, въпреки и в съпротива, единствено с партии, които са подготвени да приемем дружно 100% диверсификация от съветския газ като първи закон в новото Народно заседание. Още в този момент служебният кабинет да разгласи търгове за 10 година за доставки на полутечен газ.  ✅  Могат да се вършат и доставки на газ през български компании. Време е да се съсредоточим и в добива на газ от български залежи – „ Хан Аспарух “, „ Силистар “. Освен това за добива на шистов газ към този момент се употребяват безвредни технологии без използването на химикали.  ❗ Вторият закон, за който ГЕРБ ще упорства, е за въвеждане на таван на цените на горивата. Да спрем грабежа на българските жители. Таван от 2,70 лева е реален!  ‼️ Следващ управнически приоритет за ГЕРБ е договорът за втората част на ескадрилата F-16, с цел да бъде приключена модернизацията на Военновъздушни сили с най-хубавите самолети.  ❗️  ❗️  ❗️  Ще работим още за 100% диверсификация на съветското нуклеарно гориво и съветските нуклеарни мощности.  ❌  Трябва да спре издевателството с цената на тока. Нищо не постанова повишение на цените на електрическата енергия.  ✅  Готови сме да седнем на една кръгла маса и да приказваме за същинска правосъдна промяна. Имаме задоволително специалисти.   </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР