“Страх ме е от грубостта и омразата на някои хора.

...
“Страх ме е от грубостта и омразата на някои хора.
Коментари Харесай

Кристиан Костов Призна, Че Се Страхува

“Страх ме е от грубостта и омразата на някои хора. Прекаляват! Известен ли си, считат те за “собственост”. Сякаш нямаш собствен живот.” Това показа представителят ни на песенния конкурс “Евровизия” и звезда от X Factor Кристиан Костов.

Тези дни той пусна послание на страницата си, в което изяснява, че е жертва на преследвачи и телефонен тормоз от страна на почитатели.

“Плаша се от хора, които ме дебнат и преследват. Едва избягах с една другарка, до момента в който наш непосредствен остана, водейки развълнуван спор с преследвачите. Сега получавам известия, изпълнени с ненавист, не знам по какъв начин са научили телефонния ми номер, само че даже не се сюрпризирам, в тях чета: “Тъжно е, че в миналото обичах работата ти, тъй като ти си огромен отпадък, дръглив хомосексуалист. Върни се във Виена!” и така нататък Ще го кажа един път – не съм нещо или нечия благосъстоятелност. Имам лични усеща и свободна воля. Чувствам се виновен за дейностите си по отношение на хората, които ме поддържат, и се пробвам да доближи упованията на всички – да бъда добър човек. Но не можете да си визиите какъв брой пъти другите са груби”, печален е Кристиян.

В момента Костов е на гребена на вълната в Китай, където взе участие в известното предаване Singer 2019, записа и дует с победителката от Полша в детската “Евровизия” 2018 година, а след това отпътува за Съединени американски щати, където прекара известно време в Ню Йорк.
На всичките си почитатели Кристиян прави усещане, че е много изменен, а външността му е повлияна от k-pop културата.
“Тук, в Китай, ми харесва, не мога да се оплача”, показа още Костов, който цяла година оглавява класациите на най-голямата музикална платформа в Китай – QQ. Този път младият артист се подрежда преди всичко с най-новата си ария Live It Up, която излезе при започване на годината. Освен това единствено преди месец “Билборд” похвали нашенеца със специфична страница, отдадена на него.

“Тъкмо се разсъниха и видях, че най-голямата музикална медия е разгласила изявление с мен. Треперя, рева, хиля се, очаквам закуската си…”, написа Костов в обществените мрежи.

Иначе в персоналния живот пресата свързва името на Кристиян с шампионката по фигурно пързаляне Евгения Медведева. С 19-годишната рускиня с два сребърни медала от последните олимпийски игри в Корея снимаха видео към ария. “Обичам тази жена”, показа българинът, който е с казахстански генезис, във фейсбука си, написа България през днешния ден.

В клипа той пее на открита пързалка в Москва, а към него, облечена в дънки, късо палтенце и с шапка на главата, Евгения Медведева показва свое комбиниране на леда. Детето знамение, както назовават изпълнителя, се трансформира в сензация в последното издание на риалити формата X Factor. Преди да се включи в него, той стана финалист в The Voice Kids в Русия, където живее със фамилията си. После стана втори и на “Евровизия”, като показа страната ни в Украйна.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР